Türkçe   RSS  
     
   
     
yemekler
  Çorbalar
  Kırmızı Etli yemekler
  Köfteler
  Beyaz Etli yemekler
  Pilavlar-Makarnalar
  Bakliyatlar
  Salatalar
  Tatlılar
Site İçi Arama

 

GÜNÜN MENÜSÜ

24.07.2014 PERŞEMBE

EZOGELİN ÇORBASI-235Kalori

TAZE FASULYE-398 Kalori

DOM.BULGUR PİLAVI- 418 Kalori

CACIK - 96Kalori

   
 
  
Tanıtım Filmi
Kalite Belgeleri
İş Başvuru Formu
Menülerimiz
Bize Ulaşın
Foto Albüm
Online Teklif Talebi
RSS
 

 
Nohutlu Pilav

NOHUTLU PİLAV

1 su bardağı Nohut
2 su bardağı Pirinç
4 su bardağı Su
1 paket Tavuk suyu tableti
100 gr. Tereyağ

Nohutlar iyice haşlanır. 4 bardak suya tereyağ, tavuk suyu tableti ve köri karıştırılır ve kaynamaya bırakılır. Su kaynadıktan sonra nohut ve pirinç ilave edilir. Pilav suyunu çekinceye kadar pişirilir. Daha sonra kapağın altına bir kağıt havlu koyularak pilav 10 dakika kadar demlenmeye bırakılır.



+ Paylaş
Paylaş: Facebook Paylaş: Twitter Paylaş: Google Paylaş: Yahoo Paylaş: Mr. Wong Paylaş: Oneview Paylaş: Linkarena Paylaş: Folkd Paylaş: Digg Paylaş: Del.icio.us Paylaş: Reddit Paylaş: Jumptags Paylaş: Simpy Paylaş: StumbleUpon Paylaş: Slashdot Paylaş: Propeller Paylaş: Furl Paylaş: Spurl Paylaş: Blinklist Paylaş: Blogmarks Paylaş: Diigo Paylaş: Technorati Paylaş: Newsvine Paylaş: Blinkbits Paylaş: Ma.Gnolia Paylaş: Smarking Paylaş: Netvouz


« Geri
Bu sitenin tüm hakları saklıdır Pırlanta Yemek